Молитовні потреби

Тут Ви можете додати свою молитовну заявку.
Ми розмістимо її у стрічці молитовних потреб і обов’язково будемо молитися про вашу проблему.
Якщо ви бажаєте подякувати Богові за відповіді на молитви – пишіть нам, і ми прославимо Бога разом з вами!


 Имя *
 E-mail
 Сайт
 Текст *
* Обязательно

Защита от спама
Вводите пожалуйста комбинации букв или цифр в текстовое поле перед отправкой записи в гостевую книгу
4 + 2=

(356)
(26) Олексій
15.05.2012 20:38:06

Помоліться за рабу Божу Ірину. Котру, після 20 років спільного життя,покинув чоловік і оженився з іншою жінкою. Через що Ірина хотіла покінчити з життям. Її урятували. І зараз вона знаходиться на примусовому лікуванні у Львівській психлікарні. У неї страшна суіцидальна депрессія.
Нехай Господь допоможе їй впоратись з випробуваннями і врятує її добру душу. Вона чудова мама і була дуже доброю дружиною, але її чоловіка опутав дух блуда та перелюбу. Нехай Божа ласка доторкнеться до ситуації, бо лише Бог може впоратись з тою трагедією.

(25) Ірина
11.05.2012 11:38:34

Христос Воскрес! Я зараз вагітна, і прошу помолитися щоб в мене народилася дівчинка, одного хлопчика вже маю, і на узд сказали що знов має бути хлопчик, але дуже сильно хочеться дівчинки.дуже дякую!

(24) Оксана
04.05.2012 22:44:27

Молитви за здоровя: Тетяни, Миколи, Віктора, Вікторії, Ганни, Степана, Оксани

(23) Наталія
04.05.2012 10:40:17

Христос Воскрес! Прошу помолитися за примирення пари Юрія й Наталії, якщо на те Божа Воля. Дякую.

(22) маріка
29.04.2012 09:18:20

Слава Богу.помоліться будь-ласка за сцілення маленької дівчинки Іннусі.велике спасибі

(21) Svitlana
24.04.2012 01:02:44

Пробачте, що тут пишу та усіх турбую. Хотіла просто попросити, усіх, кому не було б байдуже та просто усіх, хто щирий та справжній. Моя бабця важко хвора, у неї рак, і вона згасає на очах. Я не вправі ні кого з Вас просити та звертатись, але якщо хтось бодай зможе помолитись за неї, я була б безмежно щаслива... Я знаю, що Бог усім дає свого віку та свою долю, і тільки Він вправі вирішувати скільки людям давати життя. Я прошу усіх небайдужих, помоліться за неї, будь ласка, я дякуватиму Богові за кожне Ваше серденько, за те, що Ви поряд, за те, що Ви такі добрі. ЇЇ звати Іванна, я хочу та благатиму Бога про те, щоб дозволив їй хоча б ще трішки побути з нами, та побачити дерева-квіточки-сонечко-церкву. Благаю Вас, вислухайте мої слова...
З теплом,

Світлана
Івано-Франківськ-Львів

(20) Сергей
21.04.2012 12:57:18

Здравствуйте.
Очень прошу Вашей помощи не знаю больше к кому и идти устал от всего от себя от окружающего от непонимания , непринятия от своего неведения от болезней боли каждый день что-то болит терпеть нету больше сил хочется умереть устал от постоянной усталости наверное схожу с ума все уже болит и в душе и в теле устал от предательства ненависти и злобы осталось одно только отчаяние.
Прошу вас помолитесь за меня может станет легче может Бог услышит Вас и увидит меня а может я Его услышу, честно выбился из сил вера тает очень быстро и силы покидают.
Спасибо

(19) Ірена
16.04.2012 22:27:00

Христос Воскрес! Дорога Христова Церква, уклінно дякую за молитви,що несете до Господа за моєго непокірного онука Петра.Я уповаю на милість Всемогутнього Бога і прошу Його разом з Вами, щоб обновив розум,серце і дух Петра і повернув до Себе. З любов"ю в Господі сестра Ірена Огура.

(18) олександр
21.02.2012 13:17:26

Слава Богу.1 мені мають прислати анкету щоб заповнити і їхати на Аляску на роботу щоб все доре получилось.2 недавно в моей жінки помер дятько за підтримку здоров,я моеї рідні і рідні моеї жінки.за благоловіня в житті.дякую

(17) ***
21.02.2012 01:12:50

Слава Ісусу Христу! Я щиро вірю у Вашу молитву, підтримку та допомогу. Нещодавно ми із хлопцем побралися, я завагітніла. Він дуже хороша і добра людина. Але останнім часом часто і сильно випиває.Чим день, тим гірше. Ні сльози, ні сварки, ні ультиматуми, ні спокійна розмова не допомагають. День, два не п"є, а потім знову. Мені дуже лячно за його здоров"я, за нашу сім"ю, хочу, щоб наша ще не народжена дитинка народилася у дружній, теплій, тверезій сім"ї1Будь-ласка допоможіть молитвами.