Біблія приділяє неабияку увагу хвалі та прославленню нашого Господа. На сторінках цієї величної Книги ми можемо побачити велику палітру найрізноманітніших способів поклоніння Богу. Цікаво, що всі важливі події для людства, Божого народу та Його обранців завжди супроводжувала музика у різних своїх проявах. Чільне місце серед них займала пісня. Її виконували акапельно, під гру струнних, духових, ударних інструментів. Співали також дуже по різному – на самоті, гуртом, дуетом в холодній в’язничній камері чи разом з небесним хором ангелів. Проминули століття, а хвала нашому Господу не перестає литися в найбільш різних формах та жанрах.

В Церкві "Воскресіння" функціонує три хорові колективи, оркестр та служіння молодіжних груп. На ранкових недільних Богослужіннях співає старший хор. Колектив має довгу та цікаву історію, адже був утворений понад 25 років тому. Репертуар хору налічує велику кількість псалмів, євангельських гімнів та духовних пісень. Старший колектив Церкви здійснює широку євангелізаційну працю. Неодноразово він співав під час євангелізаційних Богослужінь на вулицях рідного міста, в госпіталях, концертних, органних залах, музеях, під час проведення демонстрацій, а також вирушав до невеличких містечок та сіл Львівської, Рівненської, Волинської та Тернопільської областей. Хоча від дня його створення до сьогодні в хорі відбулось чимало змін – від репертуару до учасників, проте колектив продовжує не менш натхненно нести свою основну місію – славити нашого Господа.

Важливу ланку у музичному служінні займає молодіжний хор. Заснований у листопаді 2018 року, він став особливим благословенням для Церкви. Було видно явну Божу Руку у створенні хору, адже ідея, перша репетиція, перше служіння були надзвичайно спонтанними подіями. Колектив виконує багато функцій у збудуванні Тіла Христового. Він не лише єднає молодих людей у спільній праці, розкриває та розвиває нові таланти, але й запалює відкриті серця тих, хто слухає. Зараз хор налічує 30 співаків. Віримо, що Бог лише почав робити Свою працю і цей молодіжний колектив буде і надалі зростати

Великою радістю Церкви є дитячий хор «Дзвіночки для Христа». У ньому служать надзвичайно талановиті хористи – наші діти. Дитячий хор має досить давню історію, він був започаткований близько 20 років тому. І впродовж цього періоду незмінно втілює в життя своє покликання, виконуючи слова Псалмоспівця: «Із уст дітей та немовлят учинив Ти хвалу... » (Біблія, Пс.8:3). Учасниками колективу є діти від 3 до 14 років. На репетиціях вони вчаться головного – служити Господу. Для багатьох дитячий хор – це перша сходинка на шляху служінню та посвяти Богові. Вже з такого юного віку діти свідкують своїм ровесникам, котрі ще не познайомилися з Богом, коли співають під час дитячих євангелізацій, свят, таборів для дітей з зони ООС. Основні цілі хору – привити у дітей любов до євангельської пісні, праці у Божому Домі, розвинути подаровані Всевишнім таланти та навчити молитись.

Окрім хорового служіння у Церкві «Воскресіння» також діє оркестр. Це незвичайний колектив, і, як каже його керівник Андрій Яцків, «це творча майстерня, адже тут разом славлять Бога всі. Від зовсім юних музикантів-першокласників, що лише починають свій творчий шлях, до досвідчених викладачів музичних училищ та академій». В оркестрі немає вікового цензу – наймолодшому учаснику – 6, а найстаршому – поза 80. Оркестр вміщає в собі дуже широке різноманіття музичних інструментів. Це – струнні інструменти (гітара, скрипка, альт, віолончель), духові (труба, туба, акордеон, баян, флейта пана, сопілки (сопрано, альт, бас), кларнет, гобой, саксофон) та ударні (трикутник, коробочка, шейкер, тамбурін, литавр, тарілки). 16 грудня 2018р. світ побачив перший кліп оркестру – на пісню "Творець усіх небес", створений за підтримки благодійної організації "Hope for Ukraine". (Він доступний за покликанням: https://m.youtube.com/watch?v=LQdWXMxn-FY).Колектив не лише приносить благословення та задоволення слухачам, а й відіграє надзвичайно важливу роль для своїх учасників. Тут одночасно функціонує і творча, і потужна духовна майстерня, в якій кожен вчиться слухати та поважати не тільки того, хто більш досвідчений та вміє краще, але й того, хто лише пробує добувати перші звуки на своєму інструменті.

Служіння молодіжних груп гармонійно доповнює працю більш численних колективів. Вечірнє недільне зібрання – це час для молоді ще раз подякувати, засвідчити, розказати про Бога піснею чи віршем. Кожен має можливість «послужити один одному тим даром, якого отримав…» (Біблія, 1Пт.4:10). Такі зібрання прості, сімейні часто є горнилом Божого докору і благодаті.
Музичне служіння Церкви «Воскресіння» має багато різних напрямків. У цій сфері щоденно невтомно працюють багато членів церкви. Віримо, що Господь продовжуватиме рясно благословляти їхню працю та надалі посилатиме нових робітників на співочу ниву.