"Ідіть по цілому світові, та всьому створінню Євангелію проповідуйте!" (Біблія, Мр. 16:15)

Біблія розповідає, що багато років тому біля невеличкого палестинського містечка Вифлеєм сталася вкрай неординарна і вражаюча подія - посеред глухої ночі на небі з'явилася велика кількість ангелів, які співали пісню хвали Всевишньому, і сповіщали про народження Месії Ізраїля - Ісуса Христа. Їхніми слухачами та глядачами була група пастухів, котрі одразу після спілкування з небесними гостями побігли поклонитися новонародженому Царю. (Біблія, Лк. 2:8-20) Це було перше в історії людства вуличне благовістя - сповіщення під відкритим небом незнайомим людям доброї новини про те, що в світ прийшов Спаситель, Який приніс на землю мир і добру волю. З того часу мільйони християн протягом тисячоліть робили і роблять щось подібне - розповідають випадковим прохожим на вулицях, проспектах, парках, скверах радісну новину, яка спонукає слухачів поклонитися Тому, Хто заради їхнього спасіння переніс нелюдські муки на голгофському хресті.

Місія "Добрий самарянин" вже багато років бере участь у цьому радісному, благородному і водночас непростому русі. В теплу пору наші волонтери виходять на центральні вулиці міста Львова і через пісні, вірші та проповіді розказують людям про Ісуса. Охочим роздають Євангелії та духовну літературу. Реакція буває різною. Є люди, котрі намагаються глузувати, виражаючи таким чином своє ставлення до Бога, є ті, хто байдуже проходить повз, а є такі, котрі задають запитання, беруть літературу та приймають Христа в своє серце.

Служіння благовістя - наш внесок в духовне і моральне пробудження українського народу, зокрема львів'ян. Ми віримо, що це є єдиним шляхом до вирішення будь-яких економічних, політичних чи соціальних проблем. Жодна освіта чи професійний досвід не допоможуть українцям побудувати справедливу та процвітаючу державу, якщо в їхніх серцях немає місця для Бога.